fbpx

Als beauty professional ga je naar

Beauty beurzen

cleyo beauty professional

Nederland Belgie duitsland

About the event

Laat Cleyo het kroontje zijn op jouw werk

Vele schoonheidsspecialisten bezoeken jaarlijks de vakbeurzen voor schoonheidsspecialisten en huidspecialisten. Niet alleen om gezellig een dagje erop uit te gaan, maar zeker ook om jezelf als schoonheidsspecialist beter op de kaart te zetten.

Cleyo Beauty Professional heeft exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Zo geven we hier diverse workshops en lezingen over huidverbetering, chemische peelings en de altijd druk bezochte Product Verkooptraining speciaal ontwikkelt voor de schoonheidsspecialisten die meer omzet willen creëren in dezelfde tijd, doormiddel van extra productverkoop. Tevens krijgen wij van bezoekers aan de Beauty Beurs altijd leuke en positieve reacties nadat ze kennis hebben gemaakt met Cleyo omdat wij over veel aspecten in deze branche advies kunnen geven.

Naast Beauty Days (oftewel Vakbeurs uiterlijke verzorging) is Cleyo Beauty Products ook te vinden in Utrecht, een van de grootste Beauty Beurzen in Nederland. Bij vele schoonheidsspecialisten bekend onder de naam Beauty Trade Special. Op deze beurs vind je naast Cleyo Beauty Products ook vele andere merken uit de gehele Benelux. In Antwerpen is jaarlijks de beurs Day of Beauty, deze Beauty Beurs brengt de professionele schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstyliste en afslankconsulente in contact met verschillende groothandels. Een stukje verder in België komen we uit bij Estetika, de beurs voor beauty professionals in Brussel. Deze beauty beurs Estetika is dé ontmoetingsplaats voor allen die professioneel actief zijn in de schoonheidssector.

dagen
uren
minuten
seconden

leiders & Sprekers

Wie helpt jou mee naar het volgend level

business coach en algemeen directeur

Leentje Henraat

Owner and Founder

Leentje is het DNA van Cleyo, welke in 2008 is gestart om anderen schoonheidsspecialisten te helpen met het behalen van hun successen in huidverbetering en meer omzet.

Rowin is de waardevolle man van Leentje, achter deze krachtige vrouw. Hij is de business coach en helpt schoonheidsspecialisten en beauty professionals zich een autoriteit eigen te maken binnen de beauty branche.

Yolanda Schilperoort

Personal Assistant

Yolanda is het vangnet voor alle schoonheidsspecialisten en beauty professionals omtrent alle vragen. Tevens is ze je eerste contact voor de kennismaking met Cleyo Beauty Professional.

Bezoek ons

onze opleidingen

Ga jij van start met fysiek of online?

Fysieke opleidingen

Fysieke opleidingen volgen om jezelf of je personeel beter te specialiseren en te voorzien van de juiste kennis.

Online Opleidingen

Liever achter je laptop, tablet, Ipad of gewoon met je telefoon. Dat kan doormiddel van de online trainingen waarvan 80% bestaat uit video’s. Zo kun je luisterend leren.

Werken met de producten

Werken met huidverbeterende producten die geheel biologisch zijn en vegan. Hiermee behaal je unieke resultaten.

“Wij hebben nooit gedroomd van succes. We hebben ervoor gewerkt. “

Meer over onze diensten

Scroll naar top