Het is tijd om over te stappen naar huidverbetering

Cleyo Beauty Products Banner

Dierproefvrij

Wij als Cleyo Beauty Professional testen niet op dieren, omdat onze filosofie is, het creëren van veilige en efficiënte huidverzorgingsproducten en behandelingen, die voldoen aan de eisen van onze klanten.

Biologisch & Vegan

Cleyo Beauty Products verkoopt uitsluitend natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Al deze producten, crèmes, serums, lotions en reinigers zitten boordevol met krachtpatsers uit de natuur.

Huidverbetering

Doormiddel van de unieke biologische en versterkende huidverbeterende producten, creëer je sneller zichtbare resultaten. Dit zorgt voor continue cashflow van vaste klanten en nieuwe agenda boekingen.

Ben je op zoek naar een eigentijdse productenlijn voor jouw salon? Producten die diep doorwerken in de huid en zijn ontwikkeld vanuit ervaring op huidverbetering en door iemand die resultaat gericht wil werken? Kijk dan eens naar de Cleyo Beauty Professional productlijn, ontwikkeld door Leentje Henraat een gedreven Leader Skin Expert die al meer dan 10 jaar ervaring heeft opgedaan en hierdoor wist wat er nodig was om klanten echt te helpen.

behandelmethode cleyo

WANNEER KIES JIJ VOOR HUIDVERBETERING?

Cleyo Beauty Professional

Bouwlingplein 1

4901 KZ Oosterhout

+31 162 242001

info@cleyobeautyproducts.com

Shape
Scroll naar top