fbpx
Rowin&Leentje Cleyo

Waarom kies je voor een business coach

BUSINESS COACHING VOOR BEAUTY PROFESSIONALS

Vrijwel elke ondernemer wil groeien met zijn of haar Salon of instituut. Groei in omzet en groei in resultaat dat zijn 2 uitzonderlijk belangrijke punten waar we samen aan gaan werken. Bij de coaching leren we je hoe jij zelf kan blijven uitdagen (nu en in de toekomst) en hier direct aan te gaan werken. Bij business coaching gaan we altijd focussen op het doel, jou als ondernemer te laten groeien.

Een van de dingen die bij ons zijn opgevallen als coaches, is dat ondernemers, voornamelijk beauty ondernemers, soms door de bomen het bos niet meer zien en dingen (in hun hoofd) groter maken dan ze zijn. Dit geeft een bepaald gevoel van angst of niet goed genoeg zijn.

Maak het jezelf makkelijk

Wij als coach helpen je om dingen te versimpelen en het grote geheel terug te vertalen naar een set prioriteit taken en projecten. Dit voorkomt dat de ondernemer vastloopt in de overweldigende omvang van het runnen van een bedrijf.

Wij van Cleyo Beauty Professional helpen beauty ondernemers om focus aan te brengen. Zo komen we dagelijks succesvolle beauty ondernemers tegen die hun business en hun bedrijf willen schalen door nieuwe initiatieven te ontplooien. Op zich niets mis mee, tenzij het ten koste gaat van de core-business. En je core-business is toch juist je prioriteit waar jij als beauty professional goed in bent en de meeste omzet uit kunt halen. Juist hierdoor groeit je bedrijf sterk en wordt jij als persoon krachtiger en gezien als een echte professional.

Je sparringpartner

Als business coach zijn wij de sparring partners van de (beauty professional) ondernemer en samen wegen we iedere opportunity af om te bepalen of het de focus versterkt of juist verlegt.

We houden je scherp!

Zo fungeren we ook als de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ voor jou als ondernemer. Het is makkelijk aan jezelf te verkopen dat de klant nu even voorgaat op dat ene belangrijke strategische interne project. Onze klanten weten dat ze vooruitgang moeten boeken voor ze weer een volgende coach call hebben, omdat ze weten dat we ernaar gaan vragen. En dat zorgt ervoor dat onze klanten meer strategische taken en projecten gedaan krijgen. Door het doen van deze juiste acties in combinatie met de juiste mindset krijg je als resultaat meer omzet en meer groei.

Komen vanuit de praktijk

Wij hebben mensen die de weg al eens hebben bewandeld die jij graag wilt bewandelen , hierdoor kunnen we jou leren om de dingen anders te doen. Zo houden we jou een spiegel voor en leren je te kijken naar jouw aanpak en te reflecteren op jouw eigen weg. Dit kan soms ongemakkelijk zijn, hierdoor raak je uit je comfortzone. Echter moeten we patronen doorbreken om je op het juiste pad te zetten.

Al je ideeën en gedachtes zijn een afspiegeling van jouw omgeving.

Als je wordt grootgebracht in een omgeving waar mensen vinden dat geld niet belangrijk is en mensen met geld niet de juiste mensen zijn, is de kans groot dat jij niet openlijk durft te bekennen dat geld wel belangrijk voor jou is.

Als jij door familie, kennissen en vrienden als iemand wordt gezien die het waarschijnlijk toch niet gaat redden om groot te worden, of het spreekwoord “ doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” en wat dacht je van deze “geld maakt niet gelukkig, dat is niet voor ons weggelegd”, dan is de kans groot dat jij jezelf onder kwalificeert. Terwijl wij als business coaches van de beauty branche wel degelijk potentie zien in beauty ondernemers die veel meer kunnen dan dat ze daadwerkelijk durven te dromen.

Bijna iedere ondernemer heeft wel “self limiting believes” die hem of haar in de weg staan. Gedachtes en ideeën kunnen je helpen of tegenwerken in het leven.

Een goede business coach helpt je om beperkende ideeën en gedachtes te signaleren en om te zetten in nieuwe, krachtige gedachtes en ideeën die jou verder helpen.

Wees verstandig

Het is verstandig om te werken met een business coach van Cleyo Beauty Professional, die weet hoe het werkt en draait op de werkvloer. Die jou helpt bepaalde keuzes en beslissingen te maken. Die ervoor zorgt dat jij in staat bent om jezelf uit te vinden als een Owner. Om groei te realiseren, sterker te worden en een krachtig fundament te creëren. Je staat er tenslotte niet alleen voor.

Om je bedrijf te kunnen leiden en te laten groeien, moet je beslissingen (durven) maken. Kies bewust voor groeikeuzes. Je comfortabel voelen met het oncomfortabele. Omdat echte groei zich altijd afspeelt buiten je comfortzone. Durf jij die stap te nemen? Dan ben jij een echte professional!

Meer weten over groei, focus en leiderschap? Vraag dan vrijblijvend één “coachcall” aan.

Love and care, Leentje & Rowin

Scroll naar top