fbpx
Dit is de intense lijn van Cleyo. Deze is geschikt voor onstekingen en onzuiverheden

Nachtcrème adviseren bij acne en onzuiverheden

De Intense Night Cream gebruik ik voor mijn onrustige huid. In mijn verleden heb ik behoorlijk te kampen gehad met Acne, tot ik met Cleyo in aanraking kwam en het vertrouwen terug kreeg in mijn eigen huid. Zeker door het gebruik van de intens lijn. Overdag gebruik ik de Hydra producten en voor de nacht pak in de Intense lijn, zodat deze optimaal zijn werk kan doen als ik lig te slapen.

Voordelen

De Intense Night Cream, ik geef je 7 voordelen van deze geweldige Cream.
1. Het is een zeer sterk huidverbeterend product.
2. Het rekent af met onzuiverheden, niet alleen op het gelaat maar ook op het lichaam. 3. Brengt makkelijk aan op het gelaat of het lichaam.
4. Het prikt niet.
5. Droogt de huid niet uit.
6. Absoluut resultaat.
7. Biologisch, Vegan en een hoog percentage aan werkstoffen.

Intense Night Cream
Intense Night Cream

Acne

Ik zou het jou absoluut willen aanraden als jij last hebt van actieve Acne, grove poriën of een vette huid ervaart. Ook als je denkt alles te hebben geprobeerd maar geen resultaat hebt ervaren. De Intense Night Cream is volledig Biologisch, Vegan en heeft een hoog percentage aan werkstoffen die andere producten niet bevatten. Door de actieve werkstoffen en het hoge percentage hiervan kan ik jou garanderen dat jij ook zult afrekenen met Acne, onzuiverheden, verstopte poriën kortom eigenlijk alles wat jou onzeker kan maken.

Het gebruik van de intense Night is ook erg fijn, het product voelt goed aan, het smeert lekker op de huid en het droogt mijn huid absoluut niet uit. Dit ervaar je vaak wel bij andere producten die zijn afgestemd op de vette-, Acne- of grove poriën huid. Het voordeel van de Intense lijn van Cleyo Beauty Products is dat er Benzoylperioxide in zit met een hoog percentage. Cleyo is de enigste die dit hoge percentage van het product mag gebruiken doordat Cleyo patent heeft op deze werkstof.

Het kan een voordeel of een nadeel voor jouw zijn, maar ik vind het erg fijn dat er geen chemische producten zijn gebruikt, daarbij ruikt het ook niet naar bloemen of een andere parfum. Voor mij is het het belangrijkste dat het werkt en de geur van de Intense Night Cream is niet vervelend. Ik hoor van sommige in mijn omgeving dat zij het een medische geur vinden hebben, dat ervaar ik zelf gelukkig niet zo. Maar al zou dat wel zo zijn, dan zou het me absoluut niet tegen houden om het product te gebruiken als ik zie wat ik ervoor terug krijg.

verschil na 4 weken

Welke producten

Voordat ik de Night Cream aanbreng, reinig ik eerst mijn huid met de Intense Cleanser. Daarna neutraliseer ik mijn huid met de Aloë Vera toner (extra voordeel hiervan is dat deze mijn poriën reinigt waardoor mee-eters minimaal zijn en het werkt ook nog eens ontstekingsremmend!) Daarna breng ik 1 pompje aan op de binnenkant van mijn middelvinger en verdeel dit in stippen op mijn gezicht. Vanuit daar smeer ik het zachtjes uit over mijn gezicht. Laat het even intrekken (poets ondertussen mijn tanden) en ga lekker naar bed. Tijdens de nacht werkt de Night Cream door in mijn huid, het verbetert namelijk je huid als jij ligt te slapen.

Het resultaat na het gebruik van de Intense Night is echt bijzonder. Zoals ik aangaf ik kan niet meer zonder dit product. Ik heb al veel crèmes geprobeerd, maar alleen met deze nachtcrème blijft mijn huid rustig en blijf ik mijn huid verbeteren. Soms nog een kleine “terugval” maar ik weet dat dat ook weer goed komt. Doordat ik de Intense Night Cream blijf gebruiken.

Love and Care, Mayce Jongerius

Scroll naar top