fbpx
online cursus waxing cleyo

Ben jij de nieuwe Waxing Queen

Wil jij jezelf verder uitdagen? Misschien schuilt er in jou wel een echte Waxing Queen of King.

Opleiding Waxen

Goede kennis van zaken is erg belangrijk op ieder vakgebied maar zeker op het vlak van waxen. Je kunt je klanten een uitgebreider pakket in je salon aanbieden door de online Waxing training  van Cleyo te volgen. Hierdoor kun je meer omzet creëren en als Schoonheidsspecialiste of Skin Expert  een extra specialisatie bieden.

online cursus waxing

Wat leer je van waxen?

Bij de training komen allerlei facetten aan bod die allemaal een belangrijk stukje vormen om op de juiste manier de klant te ontharen. Er worden verschillende tips en tricks gegeven om de juiste snelheid en de juiste handelingen aan te leren. 

Belangrijke aspecten

De opleiding gaat ver, zo wordt er informatie omtrent de anatomie gegeven, de invloed van medicatie en hormonen en ander invloeden. Natuurlijk een belangrijk stuk over hygiene, soorten hars en productkennis en informatie omtrent de nabehandeling. Het verschil van apparatuur en nog veel meer. Kortom, een allesomvattende training zodat jij als een ware professional de klant naar tevredenheid kunt helpen met verbluffend resultaat. 

Ben je benieuwd wat de Cleyo Academy voor je kan betekenen? Informeer gerust bij ons of stel je vragen via: beautyprofessional@cleyo.nl

Scroll naar top