‹ naar overzicht Toner

Aloe Vera toner 500 ml.

47.13

Verfrissende toner op basis van verse en koudgeperste Aloë Vera. Doormiddel van het Glycolzuur verwijdert het effectief dode huidcellen en zorgt het voor een soepel en gelijkmatig resultaat het huidniveau stabiliseert. Helpt de vorming van mee-eters en onzuiverheden te voorkomen. PH waarde 3.5 Deze toner kan niet alleen worden ingezet na het reinigen van het gelaat maar ook om de huid te stabileren en de een emzymatische peeling of een masker te stoppen. Voordeel van de aloe Vera toner dat deze ook wondgenezend werkt, bijv op ingegroeide haartjes waar ontstekingen zijn gekomen. Of op kleine schaafwondjes.

De aloe vera toner verwijdert overige (make up) resten vrij van de huid.

Lees meer

Aloë Vera Toner BIO

Verfrissende Aloë Vera toner.

Verfrissende toner op basis van verse en koudgeperste Aloë Vera. Doormiddel van het Glycolzuur verwijdert het effectief dode huidcellen en zorgt het voor een soepel en gelijkmatig resultaat het huidniveau stabiliseert. Helpt de vorming van mee-eters en onzuiverheden te voorkomen. PH waarde 3.5

Deze toner wordt niet alleen ingezet na het reinigen, maar ook om de huid te stabiliseren en in een enzymatische peeling of masker te stoppen. Het heeft een wondgenezende werking, ook op ontstoken haarzakjes. De Aloë Vera toner verwijdert overige resten vrij van de huid.