‹ naar overzicht Timeless

Timeless Night Cream 50 ml.

65.95

Parabenenvrij – dierproefvrij – natuurlijke basis.

Rijke collageen-booster voor de nacht, ontwikkeld om de huid intensief te verbeteren en regenereren.De volle textuur met Shea butter verzorgt de droge, rijpere huid en zorgt voor een comfortabel huidgevoel. Hondsroos-olie zorgt voor een effectieve regeneratie van de huid gedurende de nacht. Sea Buckthorn-olie schenkt de huid alle nodige anti-oxidanten in de vorm van carotenoïden en vitamine A, C, E. Kamille en groene thee nemen roodheid weg en kalmeren een gevoelige huid. Een all-round huidverbeteringsproduct voor de rijpere huid.

Lees meer

Timeless Night Cream

Deze nachtcrème bevat 1% pure Retinol om de collageen productie op de best mogelijke manier te stimuleren.

Retinol staat erom bekent de productie van collageen in de huid te stimuleren en rimpels te verminderen. Om de resultaten te optimaliseren hebben we een hoog percentage Matrixyl Morphomics toegevoegd, Matrixyl Morphomics is een nieuw lid van het Matrixyl Inside-assortiment en vormt een ongekende manier om rimpels te bestrijden, vooral verticale lijnen die het gezicht een droevige uitdrukking geven. Matrixyl Morphomics, voortgekomen uit een nieuwe benadering in het Matrikine-onderzoek, betekent een doorbraak in peptiden voor cosmetische toepassingen.

Verder hebben wij hyaluronzuur toegevoegd om de dermis en vitamine C en E te hydrateren en te helpen beschadigde huidcellen te regenereren.