‹ naar overzicht Timeless

Timeless Day Cream spf 50 – 50 ml.

65.95

Paarbenenvrij – dierproefvrij – parfumvrij – UVA en UVB bescherming

Beschermende crème SPF-50+ met UVA en UVB filter. De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen. Werkt vooral op anti-aging. En huidversteviging. Het lipiden gehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet. De crème verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. Bevat Vitamine E om cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan.

Lees meer

Timeless Beauty Day Spf 50 BIO

Beschermende dagcrème SPF-50+ met UVA en UVB filter.
De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen. Werkt vooral op basis van anti-aging en huidversteviging.

Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede waterbestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet.

De crème verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum.

Bevat Vitamine E om celbeschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan. Gedurende de dag meerdere keren aanbrengen voor het behoud van de UV bescherming.