‹ naar overzicht Men

Ragnar 50 ml.

69.95

Deze verzachtende en verzorgende 24-uurs crème is voor de dag en de nacht, hij is zeer licht van textuur. De Ragnar beschermt de huid zonder hem een plakkerig gevoel te geven. Zo wordt de huid met hoge werkstoffen gehydrateerd en voedt hij de huid en geeft een gezonde glans aan de mannelijke huid.

Voordeel is dat deze crème na het scheren wond genezend werkt. Ontwikkeld voor een normale tot droge huid, ideaal voor de echte mannelijke huid. For every strong viking, elke man wil namelijk die mooie verzorgde sex look. Die ze creëren met Ragnar 24h men cream. Kan eventueel voor de vrouw met een wat stugegere en dikke huid gebruikt worden.

Lees meer

Ragnar

24 uurs crème voor uitzonderlijk sterk resultaat. Deze crème is voor dag en nacht, zeer licht van textuur. Voorzien van Spf 15.

Beschermt de huid zonder een plakkerig gevoel te geven, en trekt direct in de huid, waar deze zich volledig concentreert om de huid te verbeteren. Zeer geschikt voor de gevoelige huid. Hydrateert de huid en geeft deze een gezonde stralende gloed, welke de huid boost naar het volgend level.

Ontwikkeld voor de normale tot droge huid, ideaal voor de mannelijke huid. Ook toepasbaar voor dames die geen aparte dag- en nachtcrème wil gebruiken.