‹ naar overzicht Ampullen

Retinol Ampullen 5 stuks

50.95

Parabenenvrij – dierproefvrij – biologische ingrediënten – alcoholvrij – parfumvrij.

Ampul met 0.5% Vitamine A (Retinol). Ookwel genoemd de gouden ampul tegen rimpels. Dit ampul valt onder de medium-hoge Retinol dosering.

Het lichaam heeft Retinol nodig om collageen aan te maken. Bij behandelingen gericht op collageenaanmaak is het Retinol werkstof concentraat onmisbaar. Het ampul vult het werkstof reservoir in de huid met Vitamine A, en schenkt daarmee de brandstof voor optimale collageenaanmaak. Zonder voldoende Vitamine A kunnen collageen vezels niet optimaal gevormd worden.

Retinol kan bij het eerste toepassingen een branderig gevoel en roodheid geven, daarna raakt de huid aan Retinol gewend.

Retinol ampullen stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Het bevat vitamine A welke een belangrijke rol speelt bij onder andere:

* huidvernieuwing

* herstructurering

* egaliseren van de huidstructuur

* voor iedereen die wil werken aan anti-ageing

* Rimpels

* Fijne lijntjes

* Verwaarloosde huid

* Doffe huid

* Droge huid

Lees meer

Retinol Ampullen BIO

Parabenfree – organische ingrediënten – geen alcohol – parfumvrij.

Ampul met meer dan 0,5% vitamine A (Retinol).

De ampul bevat een gemiddelde tot hoge Retinol-dosering. Het lichaam heeft Retinol nodig om jecollageen te produceren. Wanneer een behandeling gericht is op collageensynthese, is deze Retinol ampul onmisbaar.

De ampul bezorgt de huid de nodige vitamine A en optimaliseert daardoor de collageensynthese.

Zonder voldoende vitamine A kunnen collageenvezels niet optimaal worden gevormd.

Tijdens de eerste toepassing (en) kan Retinol een tintelend gevoel en roodheid geven, waarna de huid gewend raakt aan Retinol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor Retinol of tijdens de zwangerschap.