fbpx

Online Trainingen

Leer alles op basis van je vakgebied, of je nu een starter bent of een ervaren beauty professional!

"Enorm blij deze stap gezet te hebben, om de online cursus skin expert te volgen, dit heeft mij veel kennis en een boost aan zelfvertrouwen gegeven."
Zinha yang
schoonheidsspecialist

start je eigen salon!

Jij als schoonheidsspecialist bent waarschijnlijk net afgestudeerd of wellicht zit je nog op de opleiding. En heb je super veel zin in te starten. Alleen 1 probleem……help, waar moet ik op letten en hoe moet ik gaan starten? En waar haal ik klanten vandaan? En ben ik wel goed genoeg?

Lees meer

start je eigen salon

skin expert

De expert worden in je vak? Op school leer je vaak de basis, maar school jij je elk jaar nog bij? Heb je überhaupt enig idee hoe snel de beauty branche innoveert? Doormiddel van de online cursus Skin Expert start jij met kennis opdoen waar anderen beauty professionals gestopt zijn. Hierdoor onderscheidt jij je ten opzichte van je concurrenten.

Lees meer

leentje Henraat algemeen directeur van Cleyo

Zij is marktleider, de Leader Skin Expert binnen de beauty branche. Zo heeft ze diverse titels en expertises op haar naam. Door haar motivatie, uitgebreide kennis over te brengen in de beauty branche, hebben al vele specialisten in Nederland, Belgie en Duitsland hiervan gebruik gemaakt. Tevens heeft Leentje haar geheel eigen productlijn op huidverbetering ontwikkeld, waar ze in 2019 de Award heeft gewonnen voor de beste Cleyo Eye Cream.

Welke online trainingen zijn er

Skin Experts

De training skin experts is speciaal opgezet voor beauty professionals die zich willen specialiseren en zich profileren ten opzichte van anderen.

start je eigen salon

Start je eigen salon!

Als starter komen er veel dingen op je af, waar begint het allemaal mee? Wat moet ik weten en wat moet ik doen? Hoe kom ik aan een gevulde agenda met betaalde klanten? Dat gaan wij je leren!

medicatie en huidproblemen

Medicatie & Huidproblemen

Medicatie is vaak goed voor je of je hebt het nodig. Echter komen hierbij vaak complicatie kijken. In deze cursus leer je exact welke invloed welke medicatie heeft en hoe kun je dit onderdrukken.

Acne

Vele hebben al een extra training of opleiding Acne specialisaties gedaan. Vergeet niet dat er enorm veel verschillende vormen acne zijn, welke een andere aanpak vragen.

Sales Killer

Jij vind verkopen lastig, je voelt je snel opgelaten of dwingend overkomen. Je wilt niet pushen om te kopen. Je moet je klanten niet willen overhalen. Wat je in deze cursus leert is hoe je verkoopt zonder dat je het gevoel krijgt het te pushen.Na deze cursus gaat je omzet direct omhoog.

Dermapen Cleyo

Dermapen

Jezelf ontwikkelen tot de absolute expert op het gebied van huidverbetering? Dat kan met de online training dermapen.

Cleyo online cursus waxing

WAXING

Start en maak van jezelf de Waxing Expert. Leer alles omtrent waxen van gelaat en lichaamsdelen.

business coach

Business Coaching try out

Heb je handvatten nodig, om gas te geven op je taken, je omzet of je verkoop? Dan kun je starten met Business Coaching het 'try out' traject. Dit is een 1 op 1 traject met video calls om je helemaal van dienst te kunnen zijn.

voeding en huid

Voeding & Huidproblemen

Iedereen weet ondertussen dat voeding veel invloed heeft op de huid. Waar kun je klanten mee adviseren bij Rosacea of met Acne bijvoorbeeld.

online training skin expert

Specifieke Huidproblemen

Tijdens de opleiding schoonheids-specialiste leer je veel over de huid. Eigenlijk is daar alles wel mee gezegd, weet je dat er vele soorten huidproblemen zijn?

hygiene

Hygiëne & Veiligheid

Zo weet je wel dat je voor goede hygiëne vaak je handen moet wassen, maar wat doe je nog meer aan veiligheid en hygiene voor jou en je klanten? Welke protocollen bezit je salon?

Product Verkoop

Productverkoop moet je stimuleren, dit is namelijk een garanderende cashflow stroom die binnen komt. Zo leer je hier dat 80% verkoop uit producten moet bestaan en 20% uit behandelingen.

mindset

Mindset training

Alles in jouw leven draait om de juiste mindset, vaak is het angst of jezelf niet goed genoeg voelen. Is de concurrent beter dan jij? In deze cursus gaan we stap voor stap je meenemen in het resetten van je mindset en creëren we samen met jouw een waardevolle en succesvolle specialist.

chemische peelings online training cleyo

Chemische Peelings

Als schoonheidsspecialist wil je meer dan alleen de basis. Met de training chemische peelings ga je je behandelingen uitbreiden naar huidverbeterende behandelingen.

business coach pro

Business Coaching Pro

Als je direct alle tools wilt krijgen zodat jij hiervoor de benodigde acties kunt doen. Gaan wij dit samen creëren voor een minimale verdubbeling van je omzet. Dit is een 1 op 1 traject, doormiddel van video calls. Zo kunnen we direct van start gaan!

DIT ZIJN WIJ

LEENTJE HENRAAT

ALGEMEEN DIRECTEUR

Vanaf 2008 gestart met het opbouwen van een sterk fundament genaamd Cleyo. Welke ze uit heeft weten te bouwen tot een exclusieve franchise formule. De leider in de beauty branche voor schoonheidsspecialisten en huidspecialist. 

ROWIN VAN WANROOIJ

EXCLUSIVE COACH

Naast een krachtige vrouw, staat een sterk man. Zo heeft hij jarenlange ervaring is de sportbranche waar bij mensen 1 op 1 fysiek traint. Tevens coacht hij ondernemers op het creëren van een krachtig en waardevol persoonlijk en zakelijk leven.

YOLANDA SCHILPEROORT

PERSONAL ASSISTANT

De rechterhand van Leentje Henraat, haar personal assistant die ervoor zorgdraagt dat alles op rolletjes blijft lopen en alle aanvragen op de juiste manier begeleid worden. Zo staat ze klaar voor cursisten en clienten om hun te begeleiden waar nodig.