fbpx

Online opleidingen voor expertise

Heb je het gevoel dat je meer voor je klanten wil betekenen? Meer resultaat wilt boeken en oplossingen wilt hebben waardoor je klant heel anders naar zichzelf gaat kijken? Je geeft dan niet alleen professionele huidadviezen. Maar maakt ook grote impact op het welzijn van je klant. 

Leentje Henraat

Onze Cleyo Beauty Professional en Owner Leentje Henraat. Heeft na jaren gewerkt te hebben als Leader Skin Expert bij ons Huidverbeteringsinstituut een eigen Cleyo productlijn mee ontwikkeld voor de verschillende huidproblemen. Hierdoor wist zij precies welke stoffen er daadwerkelijk werkten en kon zij uiteindelijk echte resultaten boeken. Omdat zij deze kennis graag wil delen. En het haar passie is om mensen hierbij te begeleiden en ondersteunen, heeft zij de Cleyo Beauty Professional opgericht.

Start met jezelf specialiseren

Cleyo Beauty Professional geeft de mogelijkheid om je te specialiseren. In de vele soorten huidproblematiek en biedt oplossingen hiervoor. Je leert om met behulp van een behandelplan en gebruik van de Cleyo Productlijn, die hiervoor specifiek is ontwikkeld, hoe je een huidprobleem herkent en wat je eraan kunt veranderen en geeft advies om deze optimaal te verzorgen. Cleyo geeft 1 op 1 trainingen maar ook in kleine groepen, dit kan bijv. ook op Sales gebied zijn wanneer je meer uit je salon wilt halen of een andere specialisatie om jezelf te up-graden. 

Cleyo Academy heeft ook een heel scala aan online trainingen, via een speciaal online platform, waar je behalve de online trainingen ook ondersteuning kunt krijgen en met al je vragen terecht kunt.  

Kortom Cleyo biedt een complete aanvulling voor de Beauty Professional op het gebied van kennis op huidverbetering, trainingen op sales- maar ook op verschillende behandeltechnieken, een eigen Cleyo Productlijn geheel Biologisch en Vegan. 

Scroll naar top