Skin Expert

online OPLEIDING

vakkennis

Het is belangrijk je te onderscheiden in de markt. Na deze training ga jij verder waar anderen stoppen. Je kunt je klanten antwoorden geven op hun vragen. Zo is de informatie die je geeft voor je klant enorm waardevol, en zien ze jouw als de absolute expert.

skin expert opleiding cleyo

meer omzet

Door meer kennis op te doen, en meer op sales gebied te hebben bijgeleerd, kun je dit direct toepassen in de praktijk.
Dit levert meer verkoop op.
Tevens krijg je de mogelijkheid om via onze live chat vragen te stellen tijdens de opleiding.

resultaat

Door de juiste kennis toe te passen, kun je je klanten beter van dienst zijn, zo weet je wat de echte behoefte is van de klant en kun je hier duidelijk op inspelen. Door kennis in de praktijk te brengen, creëer je voor je klant tastbaar en zichtbaar resultaat.

Chemische/ Fruitzuur peel Cleyo

Waarom kiezen voor Huid Expert

De basis van de online opleiding Skin Expert  is niet enkel de huidanalyse en de behandelingen kiezen. Deze bestaat uit veel meer dan dat. Zo verdiep je je in het ondernemerschap als je voor jezelf een schoonheidssalon of huidinstituut gaat openen.

De opleiding is volledig online, wat betekent dat je niet in een klaslokaal zit met andere medestudenten. Maar volledig kunt focussen en studeren wanneer jij dat wilt. Ook is het hierdoor makkelijker om vragen te stellen. Toch ben je niet alleen. Je staat er namelijk niet alleen voor tijdens je opleiding, je kunt altijd met vragen terecht bij de directe chat waar je 24/7 je vragen kunt neerleggen.

BELANGRIJK OM TE WETEN

De opleiding skin expert biedt voor jou een verdieping in huidverzorging en hui verbetering. Je doet uitgebreid kennis op over de werking van de huid. Zo gaan we ook dieper in op behandelingen, de mogelijkheden en producten gericht op huidverbetering. Zo kun jij als Skin Expert oftewel Huid Expert  je klanten zo goed mogelijk te adviseren en helpende de juiste stap naar huidverbetering. Er ligt veel nadruk op het uitzoeken van de oorzaak en de oplossing van het huidprobleem om vervolgens op maat  de behandeling uit te voeren voor de beste resultaten.

Ook hebben we de Huid Expert oftewel Skin Expert opleiding in 3 dagen fysiek voor je als je dat prettiger vind.

 

Wat ga je leren

Scroll naar top