fbpx

Naar welke beurs gaan schoonheidsspecialisten?

Vele schoonheidsspecialisten bezoeken jaarlijks de vakbeurzen voor schoonheidsspecialisten en huidspecialisten. Niet alleen om gezellig een dagje erop uit te gaan, maar zeker ook om jezelf als schoonheidsspecialist beter op de kaart te zetten.

Beautybeurs

Op zo’n Beauty Beurs voor schoonheidsspecialisten leer je vaak weer bij met diverse workshops en lezingen en kun je ideeën uitwisselen met andere schoonheidsspecialisten en huidspecialisten binnen jouw branche.

Cleyo Beauty Products staat op diverse beurzen voor schoonheidsspecialisten. Zo staat Cleyo Beauty Products bij de Beauty Days in Gorinchem en Hardenberg, vroeger heette deze beurs ook wel de vakbeurs Uiterlijke verzorging. 

Cleyo Beauty professional heeft exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Zo geven we hier diverse workshops en lezingen over huidverbetering, chemische peelings en de altijd druk bezochte Product Verkooptraining speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsspecialisten die meer omzet willen creëren in dezelfde tijd, doormiddel van extra productverkoop. Tevens krijgen we van bezoekers van de Beauty Beurs altijd leuke en positieve reacties nadat ze kennis hebben gemaakt met Cleyo.

Waar kun je ons vinden

Naast Beauty Days (oftewel vakbeurs uiterlijke verzorging) is Cleyo Beauty Products ook te vinden in Utrecht, een van de grootste beauty beurzen in Nederland. Bij vele schoonheidsspecialisten bekend onder de naam Beauty Trade Special. Op deze beurs vindt je naast Cleyo Beauty Products ook vele andere merken uit de gehele Benelux. Ook tijdens deze beurs worden vele diverse workshops gegeven. Cleyo Beauty Professional geeft hier de gehele dag workshops met huidverbeterende behandelingen, maar ben je een schoonheidsspecialiste meer op Wellness gefocust dan kun je hier heel goed terecht bij vele andere merken om hier meer gericht op het ontspannende up to date te blijven, om zo je klant extra te kunnen laten genieten van een oase aan rust en ontspanning.

Beauty beurzen in Belgie

Als we de grens over gaan op zoek naar beauty beurzen in Europa welke voor de Nederlandse en Belgische schoonheidsspecialisten goed te doen zijn qua reistijd. Komen we uit op 2 beurzen in België waar Cleyo Beauty Products graag aanwezig is. In Antwerpen is jaarlijks de beurs Day of Beauty. Deze Beauty Beurs brengt de professionele schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstyliste en afslankconsulente in contact met verschillende groothandels. Deze vakbeurs in de provincie Antwerpen heeft als doel de nieuwste merken, technieken en toestellen op een totaal nieuwe manier kenbaar te maken. Deze beurs is slechts 2 dagen, anders dan we vaak gewend zijn bij andere beurzen waar het vaak 3 dagen of langer mogelijk is om de professionele beurs in de Beauty Branche te bezoeken. Doordat deze beurs korter is dan de andere, is het dubbel en dwars waard om als schoonheidsspecialist een bezoek te brengen aan Day of Beauty in Antwerpen. 

Via deze link kun je als schoonheidsspecialist en huidspecialist gratis ticket voor deze beurs bestellen.

Estetika

Een stukje verder in België komen we uit bij Estetika, de beurs voor beauty professionals in Brussel. Deze beauty beurs Estetika is dé ontmoetingsplaats voor allen die professioneel actief zijn in de schoonheidssector. Zo kun je 3 dagen lang genieten van alle nieuwe tips, apparatuur en producten welke exposanten aanbieden vanuit Europa. In Brussel zie je veel bezoekers uit Nederland, België en Frankrijk.

Net als Cleyo Beauty Products het huidverbeterend merk is voor schoonheidsspecialisten en huidspecialisten die graag werken op Biologische en Vegan basis, kun jij jezelf ook helemaal uitleven op de meerdere bekende merken waar jij, als beauty professional, ook kunt testen op producten en mee kunt doen aan diverse workshops en je kennis kunt vergroten door deel te nemen aan lezingen.

Cleyo Beauty Professional wenst jou als schoonheidsspecialist en huidspecialist veel succes op deze mooie en leerzame Beauty Beurzen voor Professionals. 

Zien wij jou op de volgende beautybeurs?

Scroll naar top