fbpx
Cleyo Beauty Products Banner

Huidverbetering als specialisatie

Wat is huidverbetering

Wat veel mensen vergeten is dat je huid je grootste orgaan is. Daarom is het van belang dat jouw klanten en jij als specialist deze goed verzorgen. Dit doe je onder andere doormiddel van de juiste producten afgestemd op de huid van je klant. Tevens is het zeker ook belangrijk op te kijken naar de leefwijze van jouw klant. Denk bijvoorbeeld eens aan, overmatige stress, verminderde weerstand, medicatie, ziekte of slechte leefgewoonte, van dit alles gaat de weerstand van de huid achteruit en verandert de huidstructuur van jouw klant. Daarom is het als specialist enorm belangrijk om de huid van je klant goed onder controle te houden en de juiste huidanalyse uit te voeren. Mocht je hierover twijfelen, denk dan eens aan onze online cursus Huidanalyse welke jij na de toets afrond met een certificaat.

Waarom verandert de huid

Als de huid niet meer de juiste voedingstoffen krijgt welke hij nodig heeft, gaat deze achteruit. Zo wordt de doorbloeding vermindert, de celvernieuwing vertraagd en de huid gaat er grauw, verslapt en vermoeid uit zien. Het collageen bindweefsel (oftewel het vulmiddel) in de huid wordt aanzienlijk minder. Hierdoor gaat de huid uitdrogen en gaan er lichte belijningen en rimpels ontstaan. Jij als schoonheidsspecialist kan hier met huidverbeterende behandelingen wat aan doen. Samen met je klant ga je van start. Denk ook eens aan overmatig zon gedrag hierdoor wordt de pigmentatie in de huid verstoord, waardoor pigmentvlekken gaan ontstaan. Dit zijn allemaal mankementen welke jij bij je klant kunt verminderen of zelf kunt oplossen. Doormiddel van je specialisatie in huidverbetering. Cleyo Beauty Professional heeft hiervoor een speciale online cursus uitgewerkt waarbij jij op elke gewenst moment kunt inloggen. En van start kunt gaan met jezelf upgraden naar de specialist in huidverbetering. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, kun je gebruik maken van de huidverbeterende producten van Cleyo Beauty Products. Vraag eens een (gratis) vrijblijvende training aan om kennis te maken met onze werkwijze en onze producten om te kijken of we samen de juiste match zijn.

Behandelingen voor specialisten

Cleyo Beauty Professional heeft speciaal voor jou behandelingen uitgeschreven welke gericht zijn op huidverbetering. Doormiddel van bijvoorbeeld het zelfherstellend vermogen van de huid weer te activeren. De huid gaat d.m.v. behandelingen en hoogwaardige werkstoffen weer het juiste bindweefsel aanmaken, zodat de doorbloeding juist gestimuleerd wordt en de vitamines en werkstoffen worden aangevuld in de huid. Zo zorgen de behandelingen er ook voor dat dode huidcellen verwijderd worden, waardoor de huid ook weer gestimuleerd word om nieuwe huidcellen aan te maken. Denk niet alleen aan klanten met huidveroudering die je kunt helpen, maar zo ook, acne, rosacea, roodheid, gevoeligheid, pigmentatie et cetera.

Chemische stoffen NEE!

Bij Cleyo Beauty Professional leren we je ook werken met chemische/fruitzuren peeling. Echter wordt er géén gebruikt gemaakt van chemische stoffen (chemische peeling is echter alleen de naam). Waar jij als specialist in wordt getraind is huidverbetering op een natuurlijke wijze. Dit doormiddel van hoogwaardige werkstoffen met de bijbehorende vitamines, hyaluronzuur welke direct in de huid worden opgenomen.

Waarom Cleyo niet te vinden is in reguliere winkels

Doordat we onze kwaliteit willen waarborgen en onze productkennis hoog willen houden, is het belangrijk dat de specialisten enkel alleen met Cleyo Beauty Products werken, jij wordt dan ook getraind omtrent welke producten je bij welke klant gebruikt en adviseert. Dit kan daarom niet enkel vanuit een schap aangekocht worden. Cleyo blijft tenslotte een professioneel en exclusief merk met krachtige werkstoffen waarmee je geweldige resultaten kunt bieden bij jezelf en je klant. Wij zijn van mening dat alleen op een persoonlijke manier de allerbeste adviezen worden gegeven door onze getrainde specialisten. De producten bevatten biologische actieve ingrediënten. Welke de effectiviteit van huidverbetering verhogen. We nemen geen genoegen met een vochtinbrengende crème, welke alleen voldoet aan de basiseisen. Jij wilt als specialist alleen het beste voor je salon en het beste voor je klant.

Door Leentje Henraat
Scroll naar top