fbpx

Ervaringen met Cleyo huidproducten

Sinds kort heb ik de introductie van de producten van Cleyo Beauty Products bijgewoond tijdens het Event te Dongen op de locatie van Cleyo Beauty Professional. Hier leiden ze schoonheidsspecialistes en huidspecialisten op om next level te gaan met huidverbetering in hun eigen salons of praktijken. Hierbij deel ik graag mijn waardevolle ervaring.

Huidverbeterende producten

De huidverbeterende producten van Cleyo zijn geheel Biologisch en Vegan. Een groot voordeel hiervan, zo spelen ze in op de markt van de toekomst en kun jij je concurrenten 2 stappen voorblijven. Biologische huidproducten houden in dat ze parfumvrij zijn en geheel op Biologische basis. Er komen geen rare stoffen aan te pas, alles is op natuurlijke basis, hierdoor zijn de huidverbeterende producten van Cleyo Beauty Products geschikt voor elk huidtype. Tevens hebben ze diverse verschillende lijnen aan producten, zodat je kunt werken aan het oplossen van huidproblemen en op het voorkomen van huidproblemen. Ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, die normaal niet snel tegen cosmetica kunnen omdat ze bijvoorbeeld een allergische reactie krijgen of dat het vaak niet prettig aanvoelt. Met de verschillende lijnen die Cleyo Beauty Products heeft kunnen we de crème aanpassen aan de huid, deze is tenslotte uniek. Daar waar de normale huidverzorgende producten niet aan kunnen voldoen, gaat Cleyo Beauty Products verder met de huidverbeterende skin care producten om juist bij de kern te komen van de oorzaak. Hierdoor is Cleyo Beauty Products uniek en de koploper wat betreft  huidverbetering voor schoonheidsspecialistes en huidinstituten.

Franchise

Huidverbetering staat bovenaan voor Cleyo Beauty Professional. Hierdoor word Cleyo ook zeer serieus genomen en is elke franchise locatie een High End Huidinstituut. Zo worden de schoonheidsspecialistes en huidspecialisten intern opgeleid en begeleid om met huidverbeterende producten te “mogen” werken. Door de Vegan producten heeft Cleyo een zeer groot publiek omdat veel mensen dat tegenwoordig heel erg belangrijk vinden dat alles Vegan is en dat er zo min mogelijk producten worden getest op dieren. Daar heeft Cleyo ook bewust voor gekozen om wel proefdiervrije cosmetica te maken. De eigenaresse L. Henraat vindt dit ook zeer belangrijk, vol passie en liefde blijft ze doorbouwen aan de huidverbeterende producten, welke op Nederlandse bodem worden gemaakt. Het voordeel als schoonheidsspecialist hiervan is, dat de lijnen kort zijn en alle producten alle keuringen en patenten hebben.

De tips voor schoonheidssalons

Hier de 4 tips waarom ik Cleyo Beauty Products zou aanraden aan schoonheidsspecialisten die graag op huidverbetering willen werken:

1. De flacons van Cleyo buiten dat ze er zeer mooi en high end uit zien, hebben ze een handig pompsysteem. Ze zijn een eye catcher in je schoonheidssalon of huidpraktijk.

2. Ze zijn ook nog eens een mooi formaat om mee te nemen in jas tas! Vertel dit tegen je klanten, en creëer hierdoor meer omzet! Dat wil jij toch ook?

3. Voor de handigheid hebben de dopjes verschillende kleuren. Van dagcrème is het dopje wit, van de nachtcrème is het dopje zwart en van het serum is het dopje zilver. Ideaal om uit elkaar te houden als je al die flacons in je badkamer voor je spiegel hebt staan. Je klanten vinden het fijn diverse simpele tips te krijgen en zeker als je met ze meedenkt als het in de badkamer staat. Zo is gebruiksvriendelijkheid een van de dingen waar je klanten in je schoonheidssalon veel waarde aan hechten.

4. De producten zijn luchtdicht verpakt . Zo zijn hier vele voordelen van want er kunnen geen bacteriën bijkomen en de houdbaarheid is langer. Zo blijft de kwaliteit van de producten goed gewaarborgd en is het in je salon ook nog is heel hygiënisch.

Voor meer informatie klik hier

door Ruby van den Berg

Scroll naar top