fbpx
hydraterend product

De beste hydraterende dagcrème

Gebruik

Ik gebruik de Hydra Day Cream voor het hydrateren en beschermen van mijn huid, omdat ik merk dat mijn huid weleens droog en trekkerig aanvoelt. De Hydra Day Cream is een hydraterende en beschermende dagcrème de hyaluron en de Spf15 die deze bevat.

Mijn huid verbetert effectief door de hoeveelheid hyaluronzuur die de dagcrème, hierdoor voelt mijn huid ook niet meer droog of trekkerig aan, maar juist weer fijn en zacht.

Hydra - Day Cream
Hydra – Day Cream

Zuinig in gebruik

Het product is erg makkelijk en zuinig in gebruik, 1 pompje is al voldoende en dat is gemakkelijk te verdelen over het hele gelaat. Maar voor je de dagcrème op het gelaat aanbrengt is het belangrijk om het gelaat eerst goed te reinigen.
Dit doe ik door een pompje van de Cream Cleanse met mijn handen over het gelaat te verdelen en het met roterende bewegingen te bewerken, vervolgens verwijder ik de Cream Cleanse met een lauw kompres. Daarna gebruik ik de Aloe Vera Toner om mijn huid te neutraliseren. En voor dat ik de dagcrème aanbreng, gebruik ik ook het Hydra Serum, deze verdeel ik ook over mijn gelaat en masseer ik in. Als het serum in mijn huid is getrokken gebruik ik tot slot de Hydra Day Cream. Na mijn ochtend routine voelt mijn huid weer fris en zijdezacht aan.

Voordat ik de Hydra Day Cream van Cleyo Beauty Products gebruikte voelde mijn huid vaak droog en trekkerig aan. Na ongeveer een week het product consequent gebruikt te hebben, merkte ik al echt verschil, mijn huid voelde al minder droog en trekkerig. Ik kan niet meer zonder de Hydra Day Cream, omdat ik merk dat mijn huid hierdoor snel en effectief verbetert, in tegenstelling tot andere producten.

Voordelen

De 7 voordelen van de Hydra Day Cream:
1. Het product is volledig biologisch en vegan, en daarnaast vrij van siliconen, parabenen en gluten.
2. Het bevat hoogwaardige werkstoffen, zoals hyaluronzuur.
3. De dagcrème bevat een beschermingsfactor Spf15.
4. De rijke textuur is gemakkelijk te verdelen en wordt snel in de huid opgenomen. 5. De dagcrème voelt zijdezacht aan op de huid.
6. Het werkt snel en effectief, trekt tot diep in mijn huid.
7. Te gebruiken bij elk huidtype, zowel een gevoelige tot droge of normale huid.

Heb jij last van een trekkerige of droge huid en heb je al veel verschillende producten gebruikt die alleen maar tijdelijk werken? Dan raad ik jou de Hydra Day Cream aan en ervaar zelf het resultaat.

Love & care, Jamie Oerlemans

1 reactie op “De beste hydraterende dagcrème”

  1. Pingback: Het product voor de schoonheidsspecialist -

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top