fbpx
dermapen cleyo cursus

Online opleiding Dermapen

Waarom starten met de opleiding

Waarom zou je een online opleiding van de dermapen volgen? Dat was een van de eerste vragen die in mij op kwam toen ik deze training van Cleyo binnen zag komen. Inmiddels heb ik al verschillende opleidingen gevolgd bij de Cleyo Beauty Professional, waardoor ik het volste vertrouwen had dat ook dit een succes zou zijn voor mij. Nu zeker in de tijden van corona waardoor we geen opleidingen mogen volgen en mijn salon “stilstaat”.

Als ondernemers ergens niet van houden dan is het stilstaan. Nu worden wij gedwongen om “stil te staan” door de overheid. Cleyo blijft zich ontwikkelen en blijft ook doorgaan, zo ook met de opleidingen. Als Cleyo deze trainingen niet live kan geven dan doen ze het gewoon online. Dat is het fijne aan Cleyo. Niks stil staan, maar door gaan. Nu hebben we dan ook daadwerkelijk de tijd om een opleiding te volgen en je kan dit ook gemakkelijk thuis doen. 

Wat leer je in de online training van de dermapen?

Eigenlijk leer je alles wat je ook tijdens een live training zou leren in ons huidinstituut. De training leert jou alles over de huid. Hoe werkt het helingsproces van de huid, welke lengte mag je gebruiken op het gelaat en welke op het lichaam? Natuurlijk wordt je ook bekend met welke producten je het beste kan kiezen voor de wensen van de klanten. Er zijn namelijk 2 verschillende producten die je kan toepassen bij een behandeling. Zo kan je voor elke klant de juiste cocktail gebruiken voor het beste resultaat. Al deze onderwerpen komen aanbod tijdens de online training van de dermapen. 

Het voordeel van de online opleiding

Het voordeel van een online opleiding is dat je deze meerdere keren terug kan kijken. Je kan rustig mee schrijven en als je twijfelt of je de juiste informatie mee geeft aan je klant kan je dit natuurlijk ook even terug zoeken voor jezelf en je klant. Daarbij is het ook gemakkelijk dat alle formulieren die je nodig hebt voor een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling deze kunt downloaden en printen. Nog een bijkomend voordeel is natuurlijk dat je dit vanuit huis kan doen of vanuit je salon/huidinstituut. 

Als jij schoonheidsspecialiste bent en je wilt ontwikkelen op huidverbetering dan zijn de online trainingen een uitkomst. Tijdens de trainingen wordt alles je heel duidelijk uitgelegd waarom je bepaalde handelingen doet en wat het resultaat is. Je wordt echt meegenomen in de diepere huidlagen. Hierdoor ben jij echt de expert voor jouw klanten. Dat betekend dat jij nog meer van waarde kan zijn voor elke client. Je bent ook een professional en dat zullen jouw klanten waarderen! Zeker omdat jij niet stilstaat, maar in ontwikkeling blijft met de nieuwste technieken voor huidexperts.

Bezorg je klant charisma

Elke klant die bij jou een dermapen behandeling ondergaat zal je een boost aan charisma geven. De klant zal niet direct na de eerste behandeling zichtbaar resultaat ervaren. Want zoals je in de training leert heeft jouw klant een downtime nodig. Na een aantal dagen zal je klant wel zichtbaar resultaat zien en zullen ze nog meer behandelingen willen ondergaan om echt het probleem aan te willen pakken en hun uiterlijk willen verbeteren. Dat betekend automatisch voor jou dat je meer omzet genereert voor jouw salon of huidinstituut. 

De opleiding is makkelijk te volgen en van een niet te moeilijke en zware leerstof. Het wordt je allemaal goed en duidelijk uitgelegd. Daarbij heb je ook nog de mogelijkheid om aan het eind van jouw training een live demo aan te vragen zodat je al jouw openstaande vragen online kan stellen aan de master huidexpert. Ikzelf ben erg blij en tevreden met deze mogelijkheid die Cleyo mij als  huidexpert aanbied. Niemand houdt van stil staan en zeker niet in deze tijden. Als we straks weer open mogen, kom ik nog sterker terug met meerdere behandelingen die ik kan aanbieden en nog meer resultaat kan boeken bij al mijn klanten. 

Veel liefs Jolien

Scroll naar top