fbpx

Als schoonheidsspecialist kennis maken met huid producten

Een kennismaking met de huidproducten van Cleyo

De kennismaking is gepland in de vorm van een Event welke de gehele dag duurt. Deze bestond in de ochtend uit het theoriegedeelte en in de middag werd alles in de praktijk uitgelegd. Tijdens de training was er veel interactie, waardoor je je focus scherp kon houden, en bleef het interessant.

De 7 voordelen als schoonheidsspecialist omtrent de kennismaking met het Product Event:

  1. Je kunt beoordelen of huidverbetering past binnen jouw salon.
  2. Interessant als je een nieuwe doelgroep van klanten aan wilt spreken.
  3. Je leert over de ingrediënten en werkstoffen.
  4. Je leert hoe je producten kunt verkopen in de praktijk.
  5. De verschillende huidproblemen welke je kunt aanpakken met Cleyo Beauty Products.
  6. Je kunt ervaren hoe je de producten gebruikt in je salon of praktijk.
  7. Je bent vrij om te kiezen of je met Cleyo Beauty Products wil werken.

Als beginnend schoonheidsspecialiste, zit je vaak vol onzekerheid of je wel de juiste kennis en de juiste vaardigheden bezit in je vak. En dat terwijl je toch bent afgestudeerd met een diploma in handen. Vaak brengt dit als je gaat starten veel onzekerheid en twijfel met zich mee. Doormiddel van de kennismaking bij het Product Event, kun je gerust alle mogelijke vragen stellen. Hierop krijg je duidelijke antwoorden en wordt elke vraag serieus genomen. 

In de praktijk

Ook in de praktijk tijdens de oefenles waarbij je gaat behandelen, wordt er serieus en professioneel ingespeeld op meerdere punten, zeker ook op beginnende schoonheidsspecialistes. Je ervaart direct een fijn gevoel en voelt je direct betrokken de groep. Het leuke is na de praktijk dat er een certificaat uitgereikt wordt aan de deelnemers. “Altijd leuk om in je salon op te hangen”. Zo kunnen klanten zien dat jij je eigen goed aan het specialiseren en je kennis aan het verbreden bent.

De lunch was een verrassing, deze werd netjes verzorgd met heerlijke gezonde en verse broodjes, waar je uit kunt kiezen. Tijdens de lunch hadden we ook de mogelijkheid om vragen te stellen, welke geheel persoonlijk of zakelijk gericht waren op je eigen salon of huidpraktijk.

Wil jij je inschrijven voor een kennismaking van het Product Event van Cleyo Beauty Products? Vraag dan hier de informatie aan.

Scroll naar top