fbpx
test set cleyo

3 redenen waarom je moet kiezen voor Cleyo Beauty Products

Kies ook voor Cleyo Beauty Products!

Cleyo Beauty Products is een van oorsprong een Nederlands product, dat wil zeggen ontstaan en vervaardigd in Nederland. Leentje Henraat is gestart in de Beauty branche als Schoonheidsspecialiste en doorgegroeid naar Huid Expert omdat zij dagelijks in haar salon mensen sprak die met een probleemhuid om hulp vroegen. Omdat zij hierin graag van betekenis wilde zijn ging zij op zoek om het beste resultaat te behalen. Nadat zij met verschillende merken had gewerkt kwam zij tot de conclusie dat ze iets miste.

De producten konden het vaak net niet waar maken en de manier van werken, met name de support, lieten nog weleens te wensen over vanuit de leverancier. Hierop besloot ze op zoek te gaan naar de mogelijkheid om een eigen huidverbeterende productlijn te ontwikkelen met grondstoffen en ingrediënten waarvan zij zeker wist dat dit resultaat zou geven en met het idee dat zij hierbij mensen echt wilde begeleiden. Ze wilde haar kennis graag delen zodat er steeds meer mensen met een huidprobleem geholpen zouden worden.

Lees het magazine

De ontwikkeling van deze productlijn heeft jaren gekost maar is uiteindelijk vol trots op de markt gebracht en met succes!

Waarom zou ik voor Cleyo Beauty Products kiezen?

Onze producten zijn mens-, dier- en milieuvriendelijk dat wil zeggen dat onze producten geheel Biologisch en Vegan zijn. Er wordt niet op dieren getest, doordat alles Biologisch is, zijn zij niet schadelijk voor het milieu. Een groot voordeel hiervan is ook dat hierdoor de kans op allergische reactie’s zeer klein is. Er zitten tenslotte geen kleur- en geurstoffen in en zijn parabenen vrij.

Wij hebben voor de verschillende huidproblemen een aparte lijn aan producten waardoor je zeer doelgericht kunt werken. Dit doe je samen met een behandelprotocol waarin wij je graag ondersteunen. Cleyo Beauty Products staat voor kwaliteit maar ook voor persoonlijke aanpak. Wij hebben een enthousiast team wat graag met raad en daad voor jou klaarstaat. Wij delen een passie om mensen daadwerkelijk te helpen door middel van gedegen producten en advies. Wij geven verschillende Product trainingen of geven ondersteuning door middel van coaching, dit kan zowel fysiek of online plaatsvinden.  

hydraterend product

Wat moet ik mij precies voorstellen bij de Cleyo Producten?

Onze producten zitten in een eigentijdse verpakking waarbij hygiene voorop staat. Zij zijn hygiënisch verpakt in pompflacons welke zuinig in gebruik zijn. En ook zorgen dat je zeker in deze tijd schoon kunt werken. 2 enkele pompbewegingen geven voldoende product om het gelaat in te smeren. De producten zijn hermetisch afgesloten waardoor er geen lucht bijkomt iedere keer als deze gebruikt worden, hierdoor verliest het product zijn kracht van werking niet. De natuurlijke bestanddelen behouden hun waarde waardoor deze optimaal hun werk kunnen verrichten op de huid.    

De crèmes voelen rijk en vol aan maar trekken direct goed in de huid waardoor er geen afsluitend gevoel ontstaat van de poriën. De bestanddelen worden tot diep in de huid getransporteerd waardoor de huid direct prettig aanvoelt. De crèmes smeren prettig uit en je hoeft maar weinig te gebruiken per keer. Kortom een product waarmee jij fijn kunt werken en blije, tevreden klanten kunt krijgen. Waarbij je resultaatgericht op huidverbetering kunt werken.

Love and care, Leentje Henraat

Scroll naar top